Grilllllllowaliśmy


Pieczarkom amputujemy nóżki i kroimy drobniutko(makabryczne).Nóżki mieszamy z bryndzą, solimy trochę,dodajemy pieprz i dowolnie wybrane przyprawy.Na focie w środku jest jeszcze papryka, bo zostało z szaszłyków.Grilujemy.

Polskaaaa, biało czewoni! Papryka, pieczarka i eksperymentalnie - jabłko. I nawet powiem wam że daje rade takie jabłko zgrilowane na szaszłyku.

Chlebek jest upaprany w brejce składającej się z: oliwy,przyprawy do grilla, czosnku.Przyznaje się że chlapnęłam tam do tego trochę piwa.Też grillujemy i schodzą te grzaneczki bardzo elegancko.

A tu pani ryba.Flądra.Sponiewierana w mące.
Przed jedzeniem się ją grilluje.
Ahoj przygodo.

Komentarze

Popularne posty